Byty Domy Garáže Komerční prostory Pozemky

vytisknout poslat
Poslat stránku známému





REALIZOVÁNO: Pronájem bytu 2+1 s balkónem, 55 m2, s výhledem do zeleně na ulici Rysova, v Brně-Medlánkách


Cena: 15 000,- Kč /měsíc
+ provize RK a záloha na topení a vodu 3000,- Kč/měs. + přepis elektřiny na nájemce
Lokalita: Brno
Rysova
Medlánky
ID: 000349
Datum vložení: 08.03.2024
Poslední změna: 07.05.2024
Typ zakázky: Pronájem
Kategorie: Byty
Plocha: 55m2

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt v OV s dispozicemi 2+1 s balkónem, s celkovou výměrou 55 m2, v klidné ulici Rysova, v městské části Brno-Medlánky.

Byt se nachází ve zvýšeném 1.NP/5NP a patří k moderní výstavbě cihlových bytových domů po roce 2000,

s novým výtahem.  

Dispozice bytu: obývací pokoj (16 m2), ložnice (14 m2) s výstupem na balkón, prostorná kuchyně s jídelním koutem, koupelna s vanou a novým zrcadlovým setem, šatna/komora s praktickými skříňkami, propojující chodba a samostatná toaleta. Pokoje mají samostatné vstupy, jsou neprůchozí. Balkón je orientován na severovýchod s dopoledním slunkem.

V suterénu domu je k dispozici vyzděný, uzamykatelný sklep. V domě je rovněž k využití kolárna a sušárna.

Zařízení bytu tvoří moderní kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči – sporákem se sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří a myčkou, chladničku si doplní nájemce dle vlastního uvážení. K dispozici je atypický jídelní stůl se dvěma židlemi.

Pokoje jsou nezařízeny, k využití jsou vestavěné skříňky u dveří a může být ponechána dvoudvéřová šatní skříň.

Interiér je doplněn dřevěnými posuvnými dveřmi, které příjemně ozvláštňují vnitřní obytné prostory, na podlahách je koberec, plovoucí podlaha a dlažba. Okna jsou nová, plastová s horizontálními žaluziemi.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje společný plynový kotel v domě, spotřebu energií lze regulovat, v bytě jsou vlastní měřidla. Odběr elektřiny bude přepsán na nájemce. Dům je nově zateplen, s novou fasádou.

Bydlení je možné od 1.4.2024 . Majitel požaduje vratnou jistotu ve výši 35.000,- Kč.

Umístění bytu přináší příjemné bydlení v klidné lokalitě, v zeleni, s navazující přírodní oblastí Medlánek vhodné pro turistiku a cyklovýlety, nabízí se návštěva nedalekého krytého plaveckého bazénu. Na dosah jsou školky, školy, dětské hřiště a další sociální zázemí. Parkování je možné na komunikaci hned před domem.

Bytová jednotka je určena pro bydlení mladého páru, případně mladé rodiny s jedním dítětem, upřednostněni nekuřáci. Nenabízí se jako studentský byt. Chování zvířátka je možné po domluvě s majitelem nemovitosti. Vaše dotazy Vám ráda zodpoví a na společnou prohlídku se těší naše makléřka.

Kontaktujte našeho makléře

Jana Konšelová
Jana Konšelová

734866471
info@dreal.cz

Rychlý kontakt

Označené* položky jsou povinné.