Byty Domy Garáže Komerční prostory Pozemky

vytisknout poslat
Poslat stránku známému





REALIZOVÁNO: Pronájem samostatného pokoje na ulici Jana Uhra, v centru Brna


Cena: 5 200,- Kč za nemovitost
+ záloha na energie při jedné osobě 800,- Kč, další osoba 1.500,- Kč/měs.
Lokalita: Brno
Jana Uhra
Střed
ID: 000290
Datum vložení: 09.11.2020
Poslední změna: 12.03.2021
Typ zakázky: Pronájem
Kategorie: Byty
Plocha: 17m2

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu samostatný  pokoj  s výměrou 17 m2, vhodný pro jednu nebo dvě osoby, v centru města Brna, v městské části Veveří , na ulici Jana Uhra.

Tato bytová část se nachází ve 3. patře cihlového bytového domu, s podkrovním vysokým stropem dodávajícím pokoji prostorný dojem, podlaha je doplněna kobercem, je neprůchozí.  Kuchyňka (se dvěma ledničkami) a sociální zázemí (sprcha, toaleta) je k dispozici na patře společně s dalšími nájemci (zvlášť pro muže a ženy). Přístup po širokém schodišti - bez výtahu.

Bytový prostor se nabízí z velké části zařízený. K dispozici je postel, stolek, židle, šatní skříň, psací stůl.

Vzhledem k umístění a výborné dostupnosti do historického centra  se jedná o zajímavou nabídku. Prosvětlený pokoj má v cihlové budově se silnými zdmi příjemné klima i v létě a je orientován do tiché klidné ulice. Platba energií je dána pevným paušálem podle dlouhodobě zprůměrované skutečné spotřeby.  Připojení internetu a TV-signálu se zajišťuje nájemce sám podle vlastní potřeby. V domě jsou využívány služby UPC.

V bezprostřední blízkosti jsou zastávky MHD, zázemí zdravotních i nákupních středisek. Tato oblast patří do zóny rezidenčního parkování.

Vhodné bydlení pro jednu, maximálně dvě osoby – studující nebo pracující.  Majitel požaduje složení  jistoty ve výši jednoho měsíčního poplatku. Volné od 01.12.2020. Doporučujeme prohlídku, bližší informace Vám ráda poskytne naše makléřka.

Další fotografie



Kontaktujte našeho makléře

Jana Konšelová
Jana Konšelová

734866471
info@dreal.cz

Rychlý kontakt

Označené* položky jsou povinné.